onze-klanten

Wij zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt.
Hieronder een aantal referenties.

 • Peters Assurantiën is een zeer prettig en accuraat tussenpersoon. Je wordt hier nog behandeld als een échte klant, dat blijkt uit vriendelijkheid, snelheid en deskundigheid. Zij ontzorgen je op vlakken waar je zelf beperkt kennis van hebt, door hun specialisme en het vertrouwen dat ze uitstralen. DIt in tegenstelling tot de grote verzekeringsmaatschappijen waar je als nummer wordt gezien en behandeld. Kortom, zeer tevreden!

  Eward Boorsma
  <
 • De keuze voor Peters Assurantiën is niet zo moeilijk als persoonlijke benadering in combinatie met parate vakkennis voorop moet staan. De heren Peters en hun medewerkers tonen zich betrokken en reageren adequaat op de hun gestelde vragen, zowel op zakelijk als particulier gebied. Daarbij is het prettig om binnen het oerwoud aan mogelijkheden op het gebied van assurantiën een duidelijk en helder advies te krijgen, waarbij altijd het belang van de cliënt voorop wordt gesteld. Is eenmaal uw assurantie-portefeuille op orde, dan vindt voortdurende nazorg plaats in de vorm van periodiek contact. Kortom, Peters Assurantiën is een kantoor waar je graag even naar binnen loopt!

  Henry Vlot, directeur Betuwsch Accountantskantoor
  <
 • Als u op zoek bent naar een betrouwbare, betrokken partij, dan kunnen wij Peters Assurantiën zeker aanraden. Alles wordt keurig en snel voor u geregeld. Ze zijn persoonlijk en goed in wat ze doen!

  Henriette van Vessem, Heleen Beekhuizen Makelaardij
  <
 • Ons bedrijf is innovatief op het gebied van ontwikkeling in hijsmiddelen en complete systemen voor onder andere valbeveiliging. Hierdoor praat je al snel over een hogere risicofactor. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat niet iedereen ons hierin kan ondersteunen. Op het gebied van risicodekking is Peters Assurantiën wel één van degene die in staat was om in onze behoefte te voorzien. Een fijn team mensen die de wensen van de klant begrijpen en dat ook vorm kan geven.

  Marc van Soest, Directeur van Soest B.V.
  <
 • Wij kiezen voor Peters Assurantiën omdat ze pro actief reageren, goed inzicht geven in de risico’s en oplossingen zoeken voor moeilijk verzekerbare objecten. En dat tegen een gunstige premie! Eventuele schades worden altijd snel en correct afgehandeld.

  Liesbeth Hasselbach - Augustinus, Financieel Controller Augustinus B.V. te Dodewaard
  <