Selecteer een pagina
Slide 1

KLANTEN OVER PETERS ASSURANTIËN

Even kennismaken…

Mijn naam is Chris Jansen, eigenaar van Chris Jansen Interieurmaatwerk B.V.

In 2007 is deze onderneming gestart en staan we voor topkwaliteit in de interieurbouw.

Dagelijks werken we aan unieke interieurprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Van een enkele kast tot een volledige horeca- of kantoorinrichting; opdrachtgevers met de wens voor maatwerk.

De meubels worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Samenwerken doen we met gerenommeerde leveranciers. We doen alles om onze hoge standaard te ondersteunen. Kwaliteit en passie is de basis van ons werk.

Onze betuwse roots zorgen er voor dat we nuchter, daadkrachtig en dichtbij onszelf blijven in de uitvoering van ons ambacht.

Waarom Peters Assurantiën? En hoe ontdekt/mening?

Door het (zakelijke) netwerk wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, sprak ik een ondernemer welke erg tevreden was over de tussenpersoon waar hij de verzekeringen had ondergebracht.
Toen het moment kwam dat we gingen verhuizen naar een groter pand, was dat het moment om alle administratie eens goed onder de loep te nemen. De huidige verzekeraar was niet heel communicatief en voelde minder persoonlijk aan, iets wat wij als (persoon achter het) bedrijf hoog in het vaandel hebben staan. De juiste communicatie zorgt voor een optimaal resultaat en dat kregen we bij Peters Assurantiën. Er werd goed geluisterd en meegedacht waardoor we nu efficiënt zijn verzekerd.