Selecteer een pagina
Slide 1

OVER ONS

Wij streven naar langdurige relaties met klanten en zien wederzijds vertrouwen en échte interesse als basisvoorwaarden voor een vruchtbare samenwerking.

Dus bezoeken wij ieder bedrijf, groot of klein. We spreken dan ter plekke met u uitvoerig over uw wensen en verwachtingen, zodat er een zeer afgewogen inventarisatie van uw risico’s kan worden gemaakt en u de perfect passende oplossing kan worden aangeboden.

Ons team bestaat uit specialisten: vakkundig, ervaren, onafhankelijk. Wij zijn service-gericht en bieden u een vast aanspreekpunt en constante bereikbaarheid. Wij geloven in de lange termijn en streven daarom naar totaaloplossingen, die passen bij uw persoonlijke én zakelijke situatie.

  

Bij schade zorgen wij voor een snelle en vakkundige afwikkeling en staan u waar mogelijk bij in het verhalen van geleden schade.

Bovendien hebben wij een uitstekende samenwerking met diverse (beurs) verzekeraars, zodat niet alleen de gebruikelijke, maar ook de minder gangbare risico’s van ondernemen kunnen worden verzekerd. Ook daarover lichten wij u uiteraard graag en geheel vrijblijvend in.

ONS TEAM

Bert Peters

Directeur
Adviseur zakelijk

0344 601537
bert@petersassurantien.nl

Kees Peters

Directeur
Adviseur zakelijk

0344 601537
kees@petersassurantien.nl

Herman den Ambtman


Adviseur zakelijk

0344 601537
herman@petersassurantien.nl

Janneke van Hattem


Polisadministratie

0344 601537
janneke@petersassurantien.nl

Nancy de Kleijn


Particulier Adviseur

0344 601537
nancy@petersassurantien.nl

Corina van Doorn


Schadebehandelaar

0344 602344
corina@petersassurantien.nl